Traditie & Profesionalism

Cofetaria Acapulco


image

Lansata in 1993, Cofetaria Acapulco da viata celor mai rafinate prajituri pentru momentele speciale din viata ta.

Rafinate si elegante, mereu proaspete, torturile, prajiturile, precum si produsele de patiserie sunt alegerea perfecta pentru clipe de rasfat alaturi de cei dragi.

Ambientul elegant, alaturi de gustul desavarsit al produselor, profesionalismul personalului fac ca oferta Cofetariei Acapulco sa fie greu de refuzat.

Produsele de cofetarie si patiserie cuprind retete proprii, precum si retete traditionale, toate acestea ingloband o gama variata care satisface toate gusturile.

Calitatea a fost si este un obiectiv prioritar, fiecare ingredient este selectat cu cea mai mare atentie, fiind utilizate numai cele naturale, proaspete, lipsite de orice conservant.

In spatele unei felii de tort sau a unei prajituri, se ascund in primul rand ore de munca, dar si investitii in tehnologie fara de care atingerea standardelor de calitate nu ar fi posibile.

Comenzi pentru evenimente

Ai nevoie de dulciuri pentru un eveniment special? Contacteaza-ne sau vino la Cofetaria Acapulco pentru a beneficia de consultanta in alegerea dulciurilor si decorului personalizat.
Angajatii firmei sunt permanent instruiti pentru a presta servicii de inalta clasa.

Transportul

Transportul este asigurat de masinile proprii echipate corespunzator. Personalul este bine instruit astfel incat livrarea sa ajunga in timp.


adresa:

Cofetaria Acapulco
Strada Ion Luca Caragiale 1
Ploiesti

program:

Luni-Vineri: 700 - 2200
Sambata: 800 - 2200
Duminica: 800 - 2200

contact: